קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לחמניות חג ההודיה

לחמניות חג ההודיה
, המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו לחמניות חג ההודיה, לחמניות ארוחת דלעת לחג ההודיה, ו לחמניות חיטה דבש {שבוע חג ההודיה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את החלב, 3 כפות חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מניחים על אש בינונית - גבוהה ומבשלים תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מסירים מהאש ומצננים לכ -110 מעלות פ. מפזרים את השמרים על פני הנוזל ומניחים בצד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
בינתיים, בקערה גדולה, מקציפים יחד את הקמח והמלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את תערובת החלב והשמרים לקערת הקמח ומערבבים עד שנוצרת תערובת רכה ומרופטת.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את תערובת הקמח למשטח עבודה מקומח היטב ולשים ביד עד שנוצר בצק רך ואלסטי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
7
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים במגבת מטבח ומניחים במקום חם, עד לנפח ולהכפיל את גודלו, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מעבירים את הבצק למשטח העבודה ובעזרת הידיים משטחים בעדינות לדיסק. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. בעזרת הידיים, סביב כל חתיכת בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
חמאה חמאה 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מניחים את כדורי הבצק, התפר בצד למטה, ב 3 שורות של 4 כל אחד. מכסים במגבת מטבח ומניחים במקום חם עד שהם עלו כמעט לראש תבנית האפייה, בערך 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות ומברישים בה את הלחמניות בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
מוציאים את הלחמניות מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
מעבירים את הלחמניות למתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה