מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם חלב חמאה, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחמניות תפוזים חמוציות, לחמניות חמוציות וכתום, ו לחמניות תפוזים-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים חלב חמאה ואוכמניות מיובשות, ערבוב רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. טפיחה לתוך מעגל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
חותכים ל 8 טריזים, ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה משומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מברשת עם חלב, ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד לחמניות זהובות חום.