קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

לחמניות כרוב טבעוניות

לחמניות כרוב טבעוניות
לחמניות כרוב טבעוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 691 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מיץ לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב לחמניות [טבעוני], לחמניות כרוב טבעוניות לא מבוקרים, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ללא מקל ומוסיפים את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה. מבשלים עד הבצל מתרכך, על 3-5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את כל שאר מרכיבי הרוטב למעט הצימוקים, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים לפחות 30 דקות כפי שאתה מכין את עלי הכרוב ומילוי. ממלאים מחבת עמוקה גדולה עם מספיק מים כדי לכסות כרוב ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את כל העלים החיצוניים קרועים או מרופטים מהכרוב. השתמש בסכין קילוף לחתוך בזווית סביב הליבה ולהסיר כמה שיותר ממנו ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שים את ליבת הכרוב-בסופו של דבר לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים לרכך ולהתחיל לבוא ללא כרוב; אתה יכול להשתמש במזלג או מלקחיים כדי לשחרר עלים אם הם נתקעים, אבל להיזהר לא לקרוע אותם.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הסר כל עלה וחזור עד שיש לך 10-12 עלי כרוב שלמים. (קראתי גם כי אתה יכול להקפיא את הכרוב לילה ולתת לו להפשיר למחרת; העלים יהיו מתרככים כמו לאחר רותחים. אבל לא ניסיתי את זה.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
6
מניחים את העלים ואת ראש הכרוב שנותר במסננת ולשטוף מתחת למים קרים. דק לגרוס את הכרוב שנותר על הראש ולהוסיף אותו לרוטב יחד עם הצימוקים. שמור על הרוטב מכוסה ולהמשיך לבשל על נמוך מאוד. בקערה בינונית, מערבבים את העדשים ואת כל שאר החומרים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. יבש כל עלה כרוב בעדינות לקצץ את הצלעות העבות ליד קצה הגבעול של כל עלה. שים עלה כרוב על משטח העבודה שלך עם הצד הקעור למעלה, כמו כוס, ואת הגבעול הסוף כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
עדשיםעדשים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים על 1/3 כוס תערובת עדשים ליד קצה גזע (קצת יותר עבור עלים גדולים, פחות עבור אלה קטנים) ולעצב אותו לצורה מלבנית. מקפלים את הגבעול מעל המילוי ולאחר מכן מקפלים כל אחד מהצדדים לכיוון האמצע.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8
מגלגלים את המילוי את שאר העלה. אתה צריך חבילה נחמדה, הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים אותו על צלחת ולחזור עם עלים שנותרו. (אם יש לך קצת מילוי שנשאר, זה עושה סלט טעים.)
10
מורחים כמחצית מרוטב העגבניות בתחתית תנור הולנדי גדול או סיר כבד אחר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
11
מניחים כל כרוב רול, בצד התפר למטה, על גבי הרוטב בשכבה אחת. (זה בסדר אם זה מתאים.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
מורחים את הרוטב שנותר על הלחמניות. מכסים ומבשלים על הגדרת החום הנמוכה ביותר שלך עד הכרוב הוא רך, על 45-60 דקות, להיות זהיר לא לשרוף את התחתונה. כדי לשרת, מניחים שני כרוב לחמניות על צלחת ומכסים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1צביטהקמצוץ סודה לשתייהקמצוץ סודה לשתייה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי (או לפי הטעם)פלפל שחור טחון טרי (או לפי הטעם)1גדולל-1 אננסל-1 אננס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלויות באש חתוכות לקוביות*, מחית בבלנדרעגבניות קלויות באש חתוכות לקוביות*, מחית בבלנדר2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשן שום, טחוןשן שום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתבואה מבושלת (חיטה בולגור, כוסמת, אורז חום, קינואה וכו'.)תבואה מבושלת (חיטה בולגור, כוסמת, אורז חום, קינואה וכו'.)2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים מבושלות (מ 1 1/4 כוס יבש)עדשים מבושלות (מ 1 1/4 כוס יבש)1( חצילים)בצל, טחוןבצל, טחון5ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור צורם נדיבפלפל שחור צורם נדיב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1(יכול להיות או להרחיק)מלח* (או לפי הטעם)מלח* (או לפי הטעם)11 קילו קישואים,פפריקה (מעושן או רגיל)פפריקה (מעושן או רגיל)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה