לחמניות כרוב טבעוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 691 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מיץ לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב לחמניות [טבעוני], לחמניות כרוב טבעוניות לא מבוקרים, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה ללא מקל ומוסיפים את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה. מבשלים עד הבצל מתרכך, על 3-5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את כל שאר מרכיבי הרוטב למעט הצימוקים, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים לפחות 30 דקות כפי שאתה מכין את עלי הכרוב ומילוי. ממלאים מחבת עמוקה גדולה עם מספיק מים כדי לכסות כרוב ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את כל העלים החיצוניים קרועים או מרופטים מהכרוב. השתמש בסכין קילוף לחתוך בזווית סביב הליבה ולהסיר כמה שיותר ממנו ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שים את ליבת הכרוב-בסופו של דבר לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים לרכך ולהתחיל לבוא ללא כרוב; אתה יכול להשתמש במזלג או מלקחיים כדי לשחרר עלים אם הם נתקעים, אבל להיזהר לא לקרוע אותם.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הסר כל עלה וחזור עד שיש לך 10-12 עלי כרוב שלמים. (קראתי גם כי אתה יכול להקפיא את הכרוב לילה ולתת לו להפשיר למחרת; העלים יהיו מתרככים כמו לאחר רותחים. אבל לא ניסיתי את זה.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
6
מניחים את העלים ואת ראש הכרוב שנותר במסננת ולשטוף מתחת למים קרים. דק לגרוס את הכרוב שנותר על הראש ולהוסיף אותו לרוטב יחד עם הצימוקים. שמור על הרוטב מכוסה ולהמשיך לבשל על נמוך מאוד. בקערה בינונית, מערבבים את העדשים ואת כל שאר החומרים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. יבש כל עלה כרוב בעדינות לקצץ את הצלעות העבות ליד קצה הגבעול של כל עלה. שים עלה כרוב על משטח העבודה שלך עם הצד הקעור למעלה, כמו כוס, ואת הגבעול הסוף כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננס
עדשים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים על 1/3 כוס תערובת עדשים ליד קצה גזע (קצת יותר עבור עלים גדולים, פחות עבור אלה קטנים) ולעצב אותו לצורה מלבנית. מקפלים את הגבעול מעל המילוי ולאחר מכן מקפלים כל אחד מהצדדים לכיוון האמצע.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
8
מגלגלים את המילוי את שאר העלה. אתה צריך חבילה נחמדה, הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
9
מניחים אותו על צלחת ולחזור עם עלים שנותרו. (אם יש לך קצת מילוי שנשאר, זה עושה סלט טעים.)
10
מורחים כמחצית מרוטב העגבניות בתחתית תנור הולנדי גדול או סיר כבד אחר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
11
מניחים כל כרוב רול, בצד התפר למטה, על גבי הרוטב בשכבה אחת. (זה בסדר אם זה מתאים.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנות
12
מורחים את הרוטב שנותר על הלחמניות. מכסים ומבשלים על הגדרת החום הנמוכה ביותר שלך עד הכרוב הוא רך, על 45-60 דקות, להיות זהיר לא לשרוף את התחתונה. כדי לשרת, מניחים שני כרוב לחמניות על צלחת ומכסים ברוטב.