קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לחמניות כרוב ממולאות טלה ואורז

לחמניות כרוב ממולאות טלה ואורז
לחמניות כרוב ממולאות טלה ואורז עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.89 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 412 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך פטרוזיליה, עלי דפנה, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו אורז קריאולי ונקניק ממולא לחמניות כרוב, לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא, ו לחמניות כרוב ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מחממים שמן בחמאה המומסת. מבשלים ומערבבים 1/2 קוביות בצל עד לשקיפות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שום ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה 1 כפית פלפל שחור, כמון, קינמון, פלפל קאיין ואורגנו. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
קינמוןקינמון
אורגנואורגנו
כמוןכמון
4
שלב טלה, אורז, 2 כפיות מלח, 1/4 כוס פטרוזיליה, שקדים ודומדמניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
שקדיםשקדים
פטרוזיליהפטרוזיליה
כבשכבש
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת בצל מקוררת ומערבבים עד לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
ממלאים סיר גדול באמצע הדרך במים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוציאים את הליבה מראש הכרוב ומניחים את הראש במים הרותחים. מכסים ומבשלים עד שהעלים מתחילים ליפול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
8
מוציאים את 2 שכבות העלים החיצוניות לצלחת מרופדת במגבת נייר, מכסים וממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
הסר את העלים הגדולים הנותרים לצלחת. אתה צריך 8 גדול על 7 עלים קטנים יותר.
10
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
קח 1 עלה כרוב והסר את קצה השורש.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
12
מניחים כ 1/2 כוס מתערובת הטלה לכיוון הקצה התחתון של עלה הכרוב ומגלגלים ליומן. חזור על הפעולה עם תערובת הטלה שנותרה ו -7 עלים גדולים נוספים ליצירת 8 לחמניות כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
כבשכבש
13
מרפדים את תחתית תבשיל תבשיל גדול או תנור הולנדי עם 4 או 5 עלי כרוב קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנור הולנדיתנור הולנדי
14
מניחים מעל גלילי כרוב; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרובכרוב
גלולגלול
15
מוסיפים עלי דפנה ומחית עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
16
יוצקים מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
17
מפזרים 1/2 בצל פרוס מעל ומכסים ב -3 או 4 עלי כרוב נוספים. כיסוי תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
בצלבצל
18
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכבש רך והאורז מבושל, 1 שעה ו -15 דקות עד 1 שעה ו -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
מגישים עם מיצי מחבת שנשפכו מעל ומעוטרים בגבינת פטה ו -2 כפות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת