תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כתומות טריות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, שוקולד צ'יפ לחמניות כתומות עם זיגוג כתום, ו לחמניות שוקולד כתום ומריר עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לערבב קמח, שיבולת שועל, 3 כפות סוכר, אבקת אפייה, קליפת תפוז ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
גרידה כתומה
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בביצה ומספיק חצי חצי כך שהבצק עוזב את הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
3
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש קלות 10 פעמים. על גיליון עוגיות ungreased, לטפוח או להתגלגל לתוך מעגל 7 אינץ', 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
חותכים 6 טריזים עם סכין חדה כי כבר טבול בקמח, אבל לא להפריד טריזים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
מברשת עם מיץ תפוזים; מפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
סוכר
6
אופים 10 עד 14 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות; פרוסות נפרדות בקפידה.