לחמניות כתומות טריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כתומות טריות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, שוקולד צ'יפ לחמניות כתומות עם זיגוג כתום, ו לחמניות שוקולד כתום ומריר עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לערבב קמח, שיבולת שועל, 3 כפות סוכר, אבקת אפייה, קליפת תפוז ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בביצה ומספיק חצי חצי כך שהבצק עוזב את הצד של הקערה.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש קלות 10 פעמים. על גיליון עוגיות ungreased, לטפוח או להתגלגל לתוך מעגל 7 אינץ', 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים 6 טריזים עם סכין חדה כי כבר טבול בקמח, אבל לא להפריד טריזים.
מברשת עם מיץ תפוזים; מפזרים 1 כף סוכר.
אופים 10 עד 14 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות; פרוסות נפרדות בקפידה.