לחמניות לובסטר
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, לחמניות לובסטר יכול להיות מדהים פסקטריאן מתכון לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. גשו לסופר וקנו לימונים, מלח ים, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: אוכלים בחוץ על שומרי משקל: לובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות, אוכלים בחוץ על שומרי משקל: לובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות, ו לחמניות לובסטר (ושיעורי לובסטר).
הוראות
מלאו ספינת קיטור או סיר גדול בכ -2 סנטימטרים של מים. לסחוט את המיץ של לימון 1 לתוך המים, ולאחר מכן מוסיפים את חצאי לימון 1 כף מלח ים לסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מניחים את הלובסטרים בסל הקיטור או ישירות בסיר; מכסים ומאדים עד שהקליפות הופכות לאדומות בוהקות, 8 עד 10 דקות.
מוציאים מהסיר בעזרת מלקחיים ושוטפים מתחת למים קרים להתקררות קלה.
מוציאים את הבשר מקליפות הלובסטר: מסובבים את הטפרים ואז שוברים את הזנב. משוך את הסנפירים. הכנס את האגודל לקצה הזנב של הזנב וכפה את הבשר. לפצח את הטפרים עם הצד השטוח של סכין או קרקר לובסטר; הסר את הבשר. קוצצים גס את בשר הלובסטר.
מעבירים לקערה ומצננים 15 דקות.
בינתיים מקציפים בקערה גדולה את המיונז, 4 כפות חמאה מומסת ומיץ הלימון שנותר.
מוסיפים את בשר הלובסטר וזורקים לציפוי. מתבלים במלח.
מחממים מחבת גריל או מחבת על אש בינונית.
מברישים את החלק החיצוני של לחמניות הנקניקיות ב -2 כפות חמאה מומסת. צולים את הלחמניות עד להזהבה קלה, בערך 1 דקה לכל צד. מחלקים את סלט הלובסטר בין הלחמניות.
מזלפים את יתרת 1 כף החמאה המומסת ומפזרים את עלי הסלרי ומלח הסלרי.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין פינסון פררס שאבלי מונמיין פרמייר קרו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 55 דולר.
![דומיין פינסון פררס צ ' בליס מונטמן פרמייר קרו]()
דומיין פינסון פררס צ ' בליס מונטמן פרמייר קרו