לחמניות לזניה עוף
המתכון עוף לזניה לחמניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ברוקולי, חלב, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו לחם. נסו לחמניות לזניה עוף, לחמניות לזניה פסטו עוף, ו לחמניות לזניה אנצ'ילדה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, בצל מטגן בחמאה עד רך. מערבבים בקמח עד מעורבב. בהדרגה להוסיף מרק וחלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.
יוצקים 1/3 כוס כל אחד לשני משומן 8-in. צלחות אפייה מרובעות; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב 1 רוטב גבינה כוס, עוף, ברוקולי, ביצים, פירורי לחם,פימינטוס, פטרוזיליה ומלח אם תרצה.
מורחים על 1/2 כוס על כל אטריות.
להפשיל בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר; מסתיים מאובטח עם קיסמים.
מניחים שישה רול-אפים מתולתל בסופו של דבר בכל צלחת אפייה. למעלה עם רוטב גבינה שנותר.
לכסות ולהקפיא תבשיל אחד עד 3 חודשים. מכסים ואופים תבשיל שני ב 350° במשך 40 דקות או עד מדחום קורא 160°. לחשוף; אופים 5 דקות יותר או עד תוסס. זרוק קיסמים.
כדי להשתמש בתבשיל קפוא: להפשיר במקרר במשך 8 שעות או לילה.