קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי

לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכי לחנות וקחי חומץ אורז, מלח ופלפל, שיצ'ימי-טוגראשי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי, שבתות עם המבורגרים רייצ'ל ריי סלמון עם ג' ינג'ר Wasabi מאיו, ו סלמון קלוי שומשום עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן wasabi מאיו.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2
מערבבים את wasabi ו maynaisse יחד בקערה קטנה. תניח בצד.תכין את הסלמון. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך כל פילה פתוח כדי ליצור חתיכה אחת כ 2 אינץ 'על ידי 8 אינץ', ועל ½ אינץ ' עבה. כדי להשיג התחלה זו בצד הדק ביותר של הפילה ולפרוס אופקית דרך הבשר דואג להשאיר קצה אחד שלם, זה butterflying.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מורחים פילה פתוח, ולהפוך אותו. מתבלים אותו במלח ופלפל. ואז להפיץ על חצי כפית מיונז wasabi לאורך כל אורך זה. מגלגלים בחוזקה את הפילה החל בקצה הדק ביותר. לאבטח את הגליל סגור עם 1 או 2 קיסמים מעץ. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ווסאביווסאבי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
מחממים מחבת ברזל ללא מקל או יצוק על חום בינוני עד חם, אם אתה מודאג דבק להוסיף את הכמות הזעירה ביותר של שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים זרעי שומשום על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6
מניחים רול סלמון בערימה של זרעים ביסודיות מעיל תחתון, להוסיף כמה שייקים של shichimi-togarashi, אם משתמשים. חזור על התהליך בצד השני. העברת כל גליל למחבת החמה כפי שהוא מקבל מצופה.מבשלים את לחמניות הסלמון עד אטום כמעט באמצע, 4 או 5 דקות. הפוך אותם ומבשל עד עוד 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר אותם מהמחבת ולתת להם לנוח כמה רגעים בזמן שאתה מכין את sauce.In קערה קטנה לערבב את רוטב סויה וחומץ אורז יחד. מחלקים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של 4 קערות רדודות או צלחת מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים גליל סלמון אחד במרכז ולשים מנה של מיונז ווסאבי הנותרים ליד כל רול סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מגישים חמים.