לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכי לחנות וקחי חומץ אורז, מלח ופלפל, שיצ'ימי-טוגראשי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי, שבתות עם המבורגרים רייצ'ל ריי סלמון עם ג' ינג'ר Wasabi מאיו, ו סלמון קלוי שומשום עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את wasabi ו maynaisse יחד בקערה קטנה. תניח בצד.תכין את הסלמון. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך כל פילה פתוח כדי ליצור חתיכה אחת כ 2 אינץ 'על ידי 8 אינץ', ועל ½ אינץ ' עבה. כדי להשיג התחלה זו בצד הדק ביותר של הפילה ולפרוס אופקית דרך הבשר דואג להשאיר קצה אחד שלם, זה butterflying.
מורחים פילה פתוח, ולהפוך אותו. מתבלים אותו במלח ופלפל. ואז להפיץ על חצי כפית מיונז wasabi לאורך כל אורך זה. מגלגלים בחוזקה את הפילה החל בקצה הדק ביותר. לאבטח את הגליל סגור עם 1 או 2 קיסמים מעץ. חזור עם הפילה שנותר.
מחממים מחבת ברזל ללא מקל או יצוק על חום בינוני עד חם, אם אתה מודאג דבק להוסיף את הכמות הזעירה ביותר של שמן זית למחבת.
יוצקים זרעי שומשום על צלחת קטנה.
מניחים רול סלמון בערימה של זרעים ביסודיות מעיל תחתון, להוסיף כמה שייקים של shichimi-togarashi, אם משתמשים. חזור על התהליך בצד השני. העברת כל גליל למחבת החמה כפי שהוא מקבל מצופה.מבשלים את לחמניות הסלמון עד אטום כמעט באמצע, 4 או 5 דקות. הפוך אותם ומבשל עד עוד 4 או 5 דקות.
הסר אותם מהמחבת ולתת להם לנוח כמה רגעים בזמן שאתה מכין את sauce.In קערה קטנה לערבב את רוטב סויה וחומץ אורז יחד. מחלקים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של 4 קערות רדודות או צלחת מעוטרת.
מניחים גליל סלמון אחד במרכז ולשים מנה של מיונז ווסאבי הנותרים ליד כל רול סלמון.