קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי

לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכי לחנות וקחי חומץ אורז, מלח ופלפל, שיצ'ימי-טוגראשי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי, שבתות עם המבורגרים רייצ'ל ריי סלמון עם ג' ינג'ר Wasabi מאיו, ו סלמון קלוי שומשום עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן wasabi מאיו.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2
מערבבים את wasabi ו maynaisse יחד בקערה קטנה. תניח בצד.תכין את הסלמון. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך כל פילה פתוח כדי ליצור חתיכה אחת כ 2 אינץ 'על ידי 8 אינץ', ועל ½ אינץ ' עבה. כדי להשיג התחלה זו בצד הדק ביותר של הפילה ולפרוס אופקית דרך הבשר דואג להשאיר קצה אחד שלם, זה butterflying.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מורחים פילה פתוח, ולהפוך אותו. מתבלים אותו במלח ופלפל. ואז להפיץ על חצי כפית מיונז wasabi לאורך כל אורך זה. מגלגלים בחוזקה את הפילה החל בקצה הדק ביותר. לאבטח את הגליל סגור עם 1 או 2 קיסמים מעץ. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ווסאביווסאבי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4
מחממים מחבת ברזל ללא מקל או יצוק על חום בינוני עד חם, אם אתה מודאג דבק להוסיף את הכמות הזעירה ביותר של שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים זרעי שומשום על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
6
מניחים רול סלמון בערימה של זרעים ביסודיות מעיל תחתון, להוסיף כמה שייקים של shichimi-togarashi, אם משתמשים. חזור על התהליך בצד השני. העברת כל גליל למחבת החמה כפי שהוא מקבל מצופה.מבשלים את לחמניות הסלמון עד אטום כמעט באמצע, 4 או 5 דקות. הפוך אותם ומבשל עד עוד 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר אותם מהמחבת ולתת להם לנוח כמה רגעים בזמן שאתה מכין את sauce.In קערה קטנה לערבב את רוטב סויה וחומץ אורז יחד. מחלקים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של 4 קערות רדודות או צלחת מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים גליל סלמון אחד במרכז ולשים מנה של מיונז ווסאבי הנותרים ליד כל רול סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מגישים חמים.