לחמניות עוף איטלקיות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין לחמניות עוף איטלקיות בבית. זה הר ד ' אובר יש 270 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חזיר מעדנייה, פטרוזיליה, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחמניות עוף איטלקיות, לחמניות עוף בסגנון איטלקי, ו לחמניות עוף איטלקיות עם חמש גבינות.
הוראות
מחממים תנור ל-425 זָהוּב. משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי.
מניחים פרוסת חזיר וחצי פרוסת גבינת פרובולון על כל נתח עוף.
מגלגלים מצד קצר ותוחבים קצוות; מאובטח בעזרת קיסם.
בקערה רדודה שלבו פירורים, גבינת רומנו ופטרוזיליה.
יוצקים חלב לקערה אחרת. טובלים לחמניות עוף בחלב, ואז מגלגלים בתערובת פירורים.
מניחים לחמניות, בצד התפר כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה משומן. שפריץ עוף עם ספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, 25 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייר ברוט]()
לורן-פרייר ברוט
לורן-פרייר ברוט ל-פ הוא נושא התקן לסגנון הבית של לורן-פרייר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פי משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף רענן ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של הדרים ופירות לבנים. הסגנון הקליל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן הזוג האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.