לחמניות עוף באפלו
לחמניות עוף באפלו נטול גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חצאי חזה עוף-הלם ל 1 / נס, גבינת פרובולון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו עוף תאו אגרול, עוף תאו אגרול, ו לחמניות עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החמאה המומסת והרוטב החם.
מניחים חזה עוף בקערת זכוכית, ושופכים את הרוטב מעל. הפעל מעיל, כיסוי ומקרר במשך 15 עד 20 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר חזה עוף מן הרוטב החריף, ומניח 1 כף גבינה במרכז כל אחד.
להפשיל, ולאבטח עם קיסם. חזור עם השדיים הנותרים, ומניחים אותם בצד התפר למטה בתבנית זכוכית אפייה.
מכסים את המנה, ואופים במשך 30 דקות, או עד עוף הוא מזלג מכרז. להגדיל את הטמפרטורה של התנור ל 450 מעלות, ומניחים את העוף 8 סנטימטרים מהחום. לחשוף, ולאפות במשך 5 דקות, עד השחמה.
מקשטים עם שאריות גבינה קרועה, מסירים קיסמים ומגישים עם רוטב שמנת או גבינה כחולה.