לחמניות פאן לימון-פרג
לחמניות מחבת לימון-פרג עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 20 מנות . מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות מתוקות פרג לימון, לחמניות חמאה פרג לימון, ו מאייר לימון פרג לחמניות מתוקות + קצת חדשות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 2 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מאפה, 2 כפיות פרג, ומלח; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר.
מוסיפים חמאה, קליפה וביצה 1. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. בצק אבק קל עם קמח; לטפוח לתוך מלבן 8 x 10 אינץ'. מחלקים את הבצק על ידי ביצוע 3 חתכים לאורך ו 4 חתכים לרוחב כדי ליצור 20 חתיכות שוות; לעצב כל חתיכה לכדור. מסדרים את הכדורים במחבת אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים מים וביצה 1, ערבוב עם מקצף. מברשת קלה לחמניות עם תערובת ביצה; מפזרים 1/2 זרעי פרג כפית. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 דקות.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הזהב.
הסר מהחום; מגניב במחבת 5 דקות.
מגישים חם, או מגניב לחלוטין על מתלה חוט.