לחמניות קינמון עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 223 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו צימוקים, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לחמניות: כשאתם מוכנים לאפייה, חממו את התנור ל -170 מעלות צלזיוס.הכן 2 (9 על 12 אינץ') כלי אפייה מלבניים על ידי ריסוס בתרסיס שמן נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במיקסר המצויד בוו בצק מערבבים יחד סטרטר, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמן צמחי
בצק
קמח לכל מטרה
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
לאחר ערבוב הבצק כ -2 דקות מוציאים את הבצק לקערה מרוססת בשמן נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הערה של קוק: אם תערובת הבצק רופפת מדי, מוסיפים עוד קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
5
מכסים במגבת ומניחים לתפוח עד להכפלת הגודל. תהליך העלייה ייקח 1 עד 4 שעות, תלוי בגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה מכין את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
6
כשהוא מוכפל, זורקים את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ובעזרת מערוך מניפולציות על הבצק ליצירת מלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מערוך
7
מילוי: ממיסים 2 מקלות חמאה למקום בו היא שמנת ומריחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
8
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומקפידים למרוח היטב לכל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
בצק
9
מפזרים סוכר חום ואז קינמון מעל החמאה ומוודאים שהמשולש כולו מכוסה, מפינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
סוכר חום
קינמון
צימוקים
חמאה
10
מרדדים את הבצק לגליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
11
חותכים בעזרת סכין משוננת לגלילים באורך 2 אינץ ' ומכניסים לכלי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
12
הערת קוק: אם משתמשים בתבנית האפייה המלבנית, התכרבלו את הלחמניות יחד כאילו הם מנסים לחמם זה את זה מאוד. ייתכן שתרצה לתפעל את גודל התבנית כדי לוודא שהלחמניות צמודות מאוד לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אתה לא צריך לכסות את הלחמניות, אבל אתה צריך לתת להם לתפוח בתנור שנקבע על 170 מעלות פרנהייט להוכחה עד שתראה שהם כמעט אך לא ממש הוכפלו בגודלם, בערך 40 עד 50 דקות. כאשר אתה רואה שהם נמצאים בשלב זה, הפעל את התנור עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
אופים 25 דקות עד שרואים שהם באמת זהובים מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
הערת קוק: בדיקה טובה היא כאשר מוציאים אותם מהתנור ודוחפים על מרכז הלחמנייה; אם הוא שוקע פנימה בקלות ומרגיש בצק, הם יצטרכו 5 עד 10 דקות יותר זמן בישול.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
זיגוג / ציפוי: במיקסר מקציפים אבקת סוכר וחצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים. מוציאים את הלחמניות מהתנור ומניחים אותן על רשת. מיד זיגוג אותם עם מברשת מאפה. לאחר זיגוג כל הלחמניות, חזרו שוב וזיגגו שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
זיגוג
ציפוי
גלול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מתלה תיל
בלנדר
תנור
17
הערת קוק: אם תרצו, תוכלו להמיס עוד חמאה מלמעלה לפני ההגשה. אם לחמניות מחממות אחרי שהן קרירות, 20 שניות במיקרוגל מחיות את הטעם החם-יוצא-מהתנור המדהים הזה. עם זאת, אפילו קר, הם מדהים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
תנור
18
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.