קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות12
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
לחמניות קינמון עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 223 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו צימוקים, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לחמניות: כשאתם מוכנים לאפייה, חממו את התנור ל -170 מעלות צלזיוס.הכן 2 (9 על 12 אינץ') כלי אפייה מלבניים על ידי ריסוס בתרסיס שמן נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במיקסר המצויד בוו בצק מערבבים יחד סטרטר, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמן צמחישמן צמחי
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
לאחר ערבוב הבצק כ -2 דקות מוציאים את הבצק לקערה מרוססת בשמן נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הערה של קוק: אם תערובת הבצק רופפת מדי, מוסיפים עוד קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מכסים במגבת ומניחים לתפוח עד להכפלת הגודל. תהליך העלייה ייקח 1 עד 4 שעות, תלוי בגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה מכין את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
כשהוא מוכפל, זורקים את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ובעזרת מערוך מניפולציות על הבצק ליצירת מלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
7
מילוי: ממיסים 2 מקלות חמאה למקום בו היא שמנת ומריחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומקפידים למרוח היטב לכל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
בצקבצק
9
מפזרים סוכר חום ואז קינמון מעל החמאה ומוודאים שהמשולש כולו מכוסה, מפינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
10
מרדדים את הבצק לגליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
11
חותכים בעזרת סכין משוננת לגלילים באורך 2 אינץ ' ומכניסים לכלי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
12
הערת קוק: אם משתמשים בתבנית האפייה המלבנית, התכרבלו את הלחמניות יחד כאילו הם מנסים לחמם זה את זה מאוד. ייתכן שתרצה לתפעל את גודל התבנית כדי לוודא שהלחמניות צמודות מאוד לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אתה לא צריך לכסות את הלחמניות, אבל אתה צריך לתת להם לתפוח בתנור שנקבע על 170 מעלות פרנהייט להוכחה עד שתראה שהם כמעט אך לא ממש הוכפלו בגודלם, בערך 40 עד 50 דקות. כאשר אתה רואה שהם נמצאים בשלב זה, הפעל את התנור עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
אופים 25 דקות עד שרואים שהם באמת זהובים מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הערת קוק: בדיקה טובה היא כאשר מוציאים אותם מהתנור ודוחפים על מרכז הלחמנייה; אם הוא שוקע פנימה בקלות ומרגיש בצק, הם יצטרכו 5 עד 10 דקות יותר זמן בישול.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
זיגוג / ציפוי: במיקסר מקציפים אבקת סוכר וחצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים. מוציאים את הלחמניות מהתנור ומניחים אותן על רשת. מיד זיגוג אותם עם מברשת מאפה. לאחר זיגוג כל הלחמניות, חזרו שוב וזיגגו שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
ציפויציפוי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מתלה תילמתלה תיל
בלנדרבלנדר
תנורתנור
17
הערת קוק: אם תרצו, תוכלו להמיס עוד חמאה מלמעלה לפני ההגשה. אם לחמניות מחממות אחרי שהן קרירות, 20 שניות במיקרוגל מחיות את הטעם החם-יוצא-מהתנור המדהים הזה. עם זאת, אפילו קר, הם מדהים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
18
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חבילה של שמרים פעילים יבשיםחבילה של שמרים פעילים יבשים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום, ועוד במידת הצורךסוכר חום, ועוד במידת הצורך2מקלותתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה (מומלץ: פילסבורי)קמח לכל מטרה (מומלץ: פילסבורי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינמון טחוןקינמון טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר 10xאבקת סוכר 10x1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (מומלץ: Mazola)שמן צמחי (מומלץ: Mazola)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי ברז חמיםמי ברז חמים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהמתנע שמריםהמתנע שמרים