לחמניות קינמון עם חמאה-פקאן
חמאה-לחמניות קינמון פקאן עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 339 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, ביצה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך גדולה. {ללא שמן} חמאה חומה לחם תפוחים עם שבבי חמאה ושטרויזל פקאן קינמון, לחמניות קינמון פקאן, ו לחמניות קינמון-פקאן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת מכונת לחם, במקום הראשון תשעה מרכיבים לפי הסדר המוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך). רגע לפני הלישה הסופית (המכונה שלך עשויה לאותת זאת בקול), הוסף אגוזי פקאן וצ ' יפס. כאשר מחזור הושלם, להפוך בצק על משטח מקומח היטב.
להתגלגל לתוך 18 אינץ'. 12 אינץ'. מלבן; מורחים בחמאה.
שלב את הסוכר החום, הפקאנים, הצ 'יפס והקינמון; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מגניב במחבת במשך 5 דקות לפני היפוך על צלחת הגשה.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי הדובדבן.