לחמניות קינמון קלות עם ציפוי חמאה משחימים
לחמניות קינמון קלות עם ציפוי חמאה משחימים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, חלב, בצק פיצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות קינמון רכות עם ציפוי חמאה משחימים, חטיפי בננה עם ציפוי חמאה משחימים, ו עוגת תפוחים עם ציפוי חמאה משחימה.
הוראות
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°.
להקציף סוכרים, קינמון, ווניל לתוך חמאה מומסת-אתה צריך להדביק עבה נחמד. אם זה נראה רך מדי / חמאה, להוסיף עוד כמה כפות של סוכר חום כהה.
מחלקים בצק לשני כדורים. על משטח מקומח בנדיבות, לגלגל כל כדור בצק לתוך מלבן גדול על 1/4 אינץ ' עבה. השתמש מברשת מאפה לחלוטין מעיל את פני הבצק עם תערובת החמאה שלך.
אם אתה כולל בייקון בלחמניות שלך, לפרוס שתי רצועות בייקון אופקית על 1/2 אינץ ' מן הצד הארוך של הבצק כי הוא קרוב אליך, חזור עם שתי רצועות נוספות של בייקון בנקודת האמצע של מלבן הבצק שלך.
מגלגלים את הבצק לאורך הצד הקצר כך שיש לך רול רזה ארוך. השתמש בסכין משונן לחתוך 15 סלילי קינמון מן הגליל שלך ולמקם אותם בתבנית אפייה.
מברישים את הלחמניות עם חלב ואז אופים עד צמרות זהובות חום ופריך, על 30 עד 40 דקות.
בעוד הלחמניות מתבשלות, מחממים את החמאה עבור הדובדבן בסיר מעל חום בינוני, מערבלים את המחבת מדי פעם. לאחר החמאה יש השחמה, להעביר אותו לקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
תן לחמאה להתקרר מעט ואז להכות חמאה עם סוכר של קונדיטור ווניל על בינוני גבוה.
תוסיף קצת יותר סוכר אם הזיגוג שלך נראה חמאתי מדי. לקרר את לחמניות קינמון במשך 5 דקות ואז כפור ומגישים חם.