לחמניות קצרות עם רוטב תות חם
לחמניות קצרות עם רוטב תות חם דורש בערך 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1572 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחמניות קצרות עם רוטב תות חם, חם נקטרינה אוכמניות Shortcakes, ו וופלים עם רוטב תות חם.
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות F וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה.
מערבבים יחד תערובת אפייה, חמאה מומסת ומיץ חמוציות בקערה גדולה, עד לקבלת בצק רך. זרוק ב 4 אפילו תלוליות על תבנית האפייה.
מפזרים את צמרות עם סוכר ואופים במשך 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
בקערה בינונית להקציף יחד סוכר, קורנפלור ומיץ חמוציות. במחבת גדולה לשלב תותים עם תערובת קורנפלור. מערבבים יחד ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני מוודא לערבב לעתים קרובות. להנמיך את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
בקערת ערבוב גדולה כי כבר צונן, לשלב את השמנת הכבדה אבקת סוכר והכה עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
כדי לשרת, לחתוך כל shortcake מקורר במחצית אופקית ומניח תחתית על צלחות הגשה. כפית כמה כפות של רוטב תות חם על כל חלק תחתון shortcake.
מניחים צמרות shortcake על פירות. כפית על קצת יותר רוטב תות, העליון עם ציפוי מוקצף.
בקערה של מעבד מזון לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח. דופק במשך 15 שניות.
הוסף קיצור ודופק עד התערובת דומה במרקם לקמח תירס. אם אין לך מעבד מזון להעביר יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה.
חותכים את קיצור עם מזלג או בלנדר מאפה עד התערובת דומה במרקם כדי קמח תירס.
השתמש במתכונים שקוראים לתערובת ביסקוויק או אפייה לכל מטרה.