לחמניות רב גרגירים
רולס Multigrain הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קמח, דגני סובין חיטה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחמניות Multigrain, לחמניות Multigrain, ו פנקייק מולטיגרין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה. מערבבים 3/4 כוס מים רותחים.
ממיסים 1 כף סוכר, מולסה ושמרים ב 1/4 כוס מים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בתערובת קמח תירס, הנותרים 3 כפות סוכר, חמאה, ומלח.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה וקמח שיפון לתערובת השמרים; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח כל המטרה הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל בצק לכדור.
מקום לחמניות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים לחמניות ב 400 במשך 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.