קושימומחה
מוכן ב1 ש, 34 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות תות ורוזמרין

לחמניות תות ורוזמרין
המתכון תותים לחמניות רוזמרין יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -34 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 285 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 14 מנות . מתכון זה מ Foodnetwork יש 65 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים, מים, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות בוקר חג המולד {Aka שעועית וניל, אגוז מוסקט, ביסקוויטים ריחניים רוזמרין}, לחמניות תירס רוזמרין, ו לחמניות רוזמרין לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מדף תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם סילפט או נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה של מעבד מזון, דופק יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, רוזמרין, מלח, חמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מעבירים את התערובת לקערה בינונית. מערבבים בהדרגה את הקרם עד שהתערובת יוצרת בצק. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל עבה 1/2 אינץ', 10 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות בצורת לב 3 אינץ', לחתוך חתיכות בצורת לב של בצק ולשים על תבנית אפייה מוכן. ללוש בעדינות את כל שאריות הבצק ולהתגלגל בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
קרםקרם
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
חותכים את הבצק ליותר צורות לב ומוסיפים לתבנית האפייה. באמצעות אצבע או כף מדידה קטנה ועגולה, בעדינות לעשות חריץ במרכז כל לב מאפה. כפית 1/2 כפית ריבה לתוך כל הזחה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כף מדידהכף מדידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 18 עד 20 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר את הלחמניות המבושלות על מתלה תיל מגניב במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
7
עבור זיגוג: בקערה בינונית, לערבב יחד את מיץ לימון אבקת סוכר עד חלקה. בהדרגה להוסיף את המים עד התערובת היא רזה מספיק כדי להפיץ. באמצעות כפית, לטפטף זיגוג על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בואו הזיגוג להגדיר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
9
לשרת או לאחסן במיכל פלסטיק אטום במשך 2 ימים.
10
הערה של קוק: הבצק יכול להתבצע גם ביד על ידי ערבוב יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, רוזמרין, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
רוזמריןרוזמרין
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
תוסיף את החמאה. באמצעות קצות האצבעות או בלנדר מאפה, לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בהדרגה את הקרם עד שהתערובת יוצרת בצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוצים דק עלי רוזמרין טרייםקצוצים דק עלי רוזמרין טריים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרי, מ 1 לימון גדולמיץ לימון טרי, מ 1 לימון גדול4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח ים משובחמלח ים משובח796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריבת תותריבת תות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץחמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן