לחמניות תפוח קינמון
מאפה קינמון עשוי להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-1 דקות. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, לחמניות קינמון תפוחים, ו לחמניות קינמון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במיץ תפוחים בקערה גדולה; בואו לעמוד 1 דקה.
מערבבים ב 2 כוסות של הקמח, 1/3 כוס סוכר, המלח, 1/4 כוס חמאה ואת הביצה; להכות במרץ עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש על 3 דקות או עד חלקה קפיץ.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת עם קיצור, הופך את הבצק לשמן את כל הצדדים. (הבצק יכול להיות בקירור בשלב זה לא יותר מ 24 שעות.) לכסות את הקערה בחוזקה עם פלסטיק לעטוף ולתת לעלות במקום חם 60 עד 70 דקות או עד כמעט כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
גריז 12 כוסות מאפין בינוניות, 2 1/2x1 1/4 אינץ'.
מערבבים סוכר אדום וקינמון. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. מחלקים ל 20 חתיכות שוות; מכסים ומקררים 8 חתיכות. לשטח כל אחד מ-12 החלקים הנותרים לסיבוב של 2 אינץ'.
מקום 2 צימוקים במרכז זרעי תפוח. להביא את הצדדים של בצק על צימוקים; קמצוץ קצוות לאטום. לטבול בצק בחמאה מומסת כדי מעיל לחלוטין; מעיל עם תערובת סוכר-קינמון.
מקום צבט צדדים למטה בכוסות מאפין. הכנס את קצה הידית של כף עץ על 3/4 אינץ ' בחלק העליון של כל אחד, ולסובב את הידית מעט כדי להפוך את ההזחה עבור גזע. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 35 דקות.
אופים 14 עד 16 דקות או עד לחמניות רק להתחיל חום תחת ציפוי. מיד להסיר מחבת מתלה חוט. חזור על צעדים עם חתיכות קירור. רולס מגניב 30 דקות. לשבור כל מקל קינמון לרביעיות. הכנס חריצים בתפוחים לגבעולים.