לחמניות תפוחי אדמה מקפיא יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. אם יש לך חמאה, קיצור, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלילי מקרר, סבתא?S הקפאה לחמניות, ו לחמניות ארוחת ערב במקרר.
הוראות
1
מערבבים שמרים, 1 כפית סוכר, ומים פושרים בקערת ערבוב קטנה; מערבבים היטב, ולתת לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
שלב חלב צרוב, תפוחי אדמה, קיצור, סוכר שנותר, ומלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים עד שקיצור נמס. קריר לפושר (105 עד 115); מערבבים בתערובת שמרים ו 2 כוסות קמח. הכה עד חלקה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מערבבים בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מוסיפים ביצים ומספיק קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש 8 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
5
מניחים בצק בקערה גדולה ומשומנת, הופך לשומן העליון. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אגרוף בצק למטה. צורה לתוך 1 1 1/2 אינץ ' כדורים; לארגן 2 משומן קל 13 - x 9-x 2 אינץ אפייה p>ans.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
7
לחמניות מברשת עם חמאה מומסת. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.