לחמניית הלובסטר של השף רבקה צ'ארלס
מסעדת כריכי הלובסטר של השף רבקה צ' ארלס היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו רול לובסטר, רול לובסטר, ו רול לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול לובסטרים במים רותחים במהירות. מבשלים על 7 עד 10 דקות או עד הסוף. לצלול לובסטרים במי קרח במשך 10 דקות כדי להפסיק לבשל, להתקרר ביסודיות; לנקז. זנב נפרד וטפרים מהגוף; להשליך את הגוף. לפצח פגזים, ולהסיר בשר, להשליך פגזים וסחוס. קוצצים בשר לחתיכות 1/2 אינץ'.
מערבבים לובסטר, מיונז, ואת 4 המרכיבים הבאים. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. לחץ על הלחמניות הפתוחות, ואת המקום במחבת, פונה מעיל שני הצדדים. מבשלים לחמניות עד חום זהוב משני הצדדים.
מילוי לחמניה עם מילוי לובסטר, ומפזרים עירית קצוצה, אם תרצה בכך.
מגישים עם צ ' יפס shoestring וחסה תינוק, אם תרצה.