לטבול סקווש ספגטי
לטבול סקווש ספגטי נטול גלוטן, ו מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. אם יש לך חמאה, מיונז, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 69 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, ספגטי סקווש ספגטי, ו דלעת ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מניחים את סקווש ספגטי לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה משומנת קלות.
מניחים בתנור שחומם מראש, ואופים עד רך כאשר מזלג מוכנס. 30 עד 40 דקות.
לגרוף את הדלעת המבושלת, ולמקם בקערת ערבוב.
מוסיפים חמאה לדלעת ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מערבבים את המיונז, 1 גבינת פרמזן כוס, גבינת מונטריי ג ' ק לתערובת הדלעת עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים 3 כפות גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -20 דקות.