לטבול צדפות
מטבל צדפות יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 183 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם יש לכם צדפות, גבינת שמנת, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 28%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: מטבל פיצה, מטבל אנצ'ילדה עוף, ו מטבל יוגורט ופטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב שלבו גבינת שמנת, בצל ירוק, צדפות ומיץ לימון.
חותכים את החלק העליון מהלחם ומחללים את הלחם החוצה.
יוצקים את תערובת הצדפות לקערת הלחם ומניחים את החלק העליון של הלחם על קערת הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 60 דקות.
מגישים עם הלחם שהסרתם מהכיכר כשאתם מחוררים אותו.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הן אפשרויות מצוינות עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
![כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה]()
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט שופע ותוסס. השפעת יינן מינימלית מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים בחיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. אמצע חיך נדיב מוביל לגימור הדרים ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים של אלון צרפתי ומינרליות.