קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
אירועיםסופרבול
מגזין

לטבול צדפות

לטבול צדפות
מטבל צדפות יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 183 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם יש לכם צדפות, גבינת שמנת, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 28%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: מטבל פיצה, מטבל אנצ'ילדה עוף, ו מטבל יוגורט ופטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב שלבו גבינת שמנת, בצל ירוק, צדפות ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
חותכים את החלק העליון מהלחם ומחללים את הלחם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
יוצקים את תערובת הצדפות לקערת הלחם ומניחים את החלק העליון של הלחם על קערת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
במיה, קצוצה (קפואה או טריה)במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים עם הלחם שהסרתם מהכיכר כשאתם מחוררים אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הן אפשרויות מצוינות עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט שופע ותוסס. השפעת יינן מינימלית מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים בחיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. אמצע חיך נדיב מוביל לגימור הדרים ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים של אלון צרפתי ומינרליות.