קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים

ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים
הליבוט קלוי צרוב מהיר עם עגבניות וצלפים הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם, ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם, ו הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים ויניגרט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לערבב את העגבניות, צלפים, אורגנו, חומץ, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לתבל את הדגים עם 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל ולדלות אותו בקמח, מנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
לחמם את השמן במחבת 12 אינץ ' (רצוי לא מקל) ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הדגים, במרווחים שווים, ומבשלים בלי לגעת עד שהוא חומים ומשחרר בקלות מהמחבת (לבדוק על ידי הרמת בעדינות אחת הפינות), על 3 דקות. להעיף את הדג, מפזרים את השום סביבו, ומבשלים עד השום רק מתחיל חום על כמה קצוות, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים את תערובת העגבניות סביב הדגים ומעבירים את המחבת לתנור. צלי עד הדג הוא רק מוצק למגע ואטום כאשר אתה לחטט לפתוח חתיכה עבה יותר עם סכין קיצוץ, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לדגים לנוח כמה דקות ולאחר מכן לשרת עם תערובת עגבניות כפיות על זה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
קלוריות
1
280, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
5, חלבון
3
37, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
570, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
8, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.