ליידי אפונה עם לבבות ארטישוק
ליידי אפונה עם לבבות ארטישוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 178 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה, טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה, ו לבבות ארטישוק, אפונה ירוקה ופטריות ברוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ארטישוק, לשלב 2 כוסות מים 3 כפות מיץ לימון בקערה.
גזע מנותק של כל ארטישוק עד 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים של כל ארטישוק, עוזב לב רך ותחתון.
הסר גדילן מטושטש מלמטה עם כף.
חותכים כל ארטישוק לרבעים לאורכם.
מניחים רבעי ארטישוק במי לימון, ולנקז.
שלב 4 מרק כוסות, 1/4 כפית מלח, ו 3 כפות מיץ לימון בסיר בינוני; להביא לרתיחה.
מוסיפים מגורי ארטישוק; מבשלים 20 דקות או עד למכרז.
מסננים דרך מסננת בסדר מעל קערה, הזמנת ארטישוק ו 1/2 כוס בישול נוזלי. לכסות ולהניח בצד.
כדי להכין אפונה, לשלב 4 כוסות מים, 2 מרק כוסות, ואפונה בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה חלקית, 30 דקות או עד אפונה מכרז.
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות.
להוסיף 1/2 כוס שמור בישול נוזלי, ארטישוק, אפונה, 3/4 כפית מלח, ופלפל. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה. מערבבים 3 כפות מיץ לימון ופטרוזיליה.