ליל כל הקדושים לתקוע עוגה
עוגת ליל כל הקדושים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו ליל כל הקדושים לתקוע עוגה, ליל כל הקדושים לתקוע עוגה, ו ליל כל הקדושים לתקוע עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ואפה עוגה לפי הוראות החבילה, בעזרת 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1.
בקערה קטנה ממיסים ג ' לטין במים רותחים; מערבבים מים קרים. בעזרת מזלג בשר או שיפוד עץ, תוקעים חורים בעוגה בערך 2 אינץ'. בנפרד. לאט לשפוך ג ' לטין על העוגה. מכניסים למקרר למשך 2-3 שעות.
לציפוי, בקערה קטנה, חמאת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את הסוכר, הקקאו, החלב והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מורחים על עוגה; למעלה עם דלעות ממתקים. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.