לימון posset עם סוכר - שקדים חמאה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. ערכת לימון, ליים ולימון Posset, ו ליים ולימון Posset דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את השמנת בסיר גדול עם הסוכר וחום בעדינות, ערבוב, עד הסוכר נמס. להביא רתיחה ובועה במשך 1 דקות. כבה את החום ומערבבים את גרידת לימון ומיץ. מחלקים בין סירים או קערות, מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לכסות בזהירות להתקרר לפחות 3 שעות, או עד 24 שעות.
כדי להפוך את הלחם הקצר, לחמם תנור 160c / 140c מאוורר / גז
מגרגר את החמאה והקמח יחד במעבד מזון עד שלא יישארו גושי חמאה (או לשפשף יחד עם קצות האצבעות). עצה לתוך קערה ומערבבים את הסוכר, אורז טחון ושקדים. קו הבסיס של פח מרובע בערך 22cm עם אפיית קלף. עצה בתערובת ולחץ אותו בחוזקה, מה שהופך אותו שטוח כמו שאתה יכול. לדלות עם יותר סוכר ואופים במשך 25-30 דקות עד הזהב חיוור. מגניב בקופסת השימורים.
חותכים את לחם הפנים לרסיסים ומגישים עם רכושנים וכפות קטנות.