והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר קונדיטורים, מעטפת פאי בצלחת עמוקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו לימון העליון פאי, לימון העליון עוגת גבינה, ו עוגת לימון מעולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרפדים מעטפת פאי לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אופים בחום של 450; במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
למילוי לימון, שלבו 3/4 כוס סוכר, עמילן תירס ומלח. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש; מוסיפים את יתרת הסוכר. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.