קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

לימון מפתח עם ג'לאטו קרקר גרהם

לימון מפתח עם ג'לאטו קרקר גרהם
קי ליים עם ג'לאטו קרקר גרהם עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 149 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. לך לחנות ותביא קרקרים, מיץ ליים, גרידת ליים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ, פאי פירורי קרקר לימון קפוא, ו קי ליים ובלקברי ביס עם קרום קרקר גרהם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את בסיס רגיל וצינה כפי שהורה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
בעדינות להקציף את מיץ הסיד ו גרידה לתוך הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את התערובת לתוך מיכל של מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרן. רק לאחר התהפכות במהירות מערבבים בפירורי קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
העברה במיכל אטום להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
5
הערה
6
כדי למחוץ קרקרים, מניחים 5 קרקרים בשקית גדולה zip-top.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
7
מניחים על משטח עבודה ומתגלגלים עליהם עם מערוך, צנצנת כבדה או בקבוק יין. לחלופין, לשבור אותם קצת ביד, ולאחר מכן לעבד מעבד מזון לפירורים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
Reprinted from the book THE CIAO BELLA BOOK OF GELATO AND SORBETTO by F. W. PEARCE & DANILO ZECCHIN. זכויות יוצרים © 2010 by F. W. PEARCE & DANILO ZECCHIN. תמונות זכויות יוצרים © 2010 על ידי איאן באגוול. Published by Clarkson Potter, a division of Random House, Inc.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו