קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לימון-פרג זרעי ברים

לימון-פרג זרעי ברים
לימון פרג ברים זרע הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בלנדר, קמח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), זרעי פרג לימון, ו לימון פרג זרעי חלבון ברים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את המלח, הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד קליל אבל לא רך. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מערבבים עד רק בשילוב.
5
מורחים את הבצק לתחתית מחבת 8 על ידי 8 אינץ', טופחים עם האצבעות ומחליקים את החלק העליון עם מרית מתכת אופסט או גומי במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. אל תכבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את זרעי פרג, סוכר ו 1/4 כוס מים קרים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להרתיח במשך 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא עבה ומבריק.
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
הסר מן החום מיד להפיץ את תערובת זרעי פרג באופן שווה על קרום העוגיות אפוי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מניחים 3/4 כוס מים קרים ואת עמילן תירס לתוך סיר בינוני nonreactive ו whisk להמיס את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים את החלמונים סוכר ביצה להקציף לשלב. על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה ולתת לרתיחה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת לימון וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את מילוי הלימון באופן שווה על שכבת זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1
באמצעות מיקסר כף יד או בקערה של מערבל חשמלי, מקציפים את eggwhites במהירות בינונית גבוהה. כאשר הלבנים לשיא ברכות, לאט להוסיף את הסוכר. המשך להצליף עד פסגות המשרד (אבל לא נוקשה) נוצרות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מקפלים את עמילן התירס, ולאחר מכן את זרעי הפרג. מכסים את מילוי הלימון לחלוטין ומטפחים את החלק העליון כדי להפוך נקודות מסובכות אטרקטיביות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
קליפות מלימוןקליפות מלימון
3
אופים עד הקצפת חום, כ -18 דקות. מגניב ומקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים ל 8 ברים גדולים.
5
בהשראת החומרים של ביל טלפן ואנדרו פרידמן. Copyright (C) 2004 by Bill Telepan. Reprinted by permission of Simon & Schuster, Inc.