לימונדה פאי V
לימונדה פאי V הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך קרום קרקר גרהם, ציפוי מוקצף, גלידה vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו קוקטייל לימונדה וטקילה ליום הלימונדה הלאומי, לימונדה, לימונדה ורודה, לימונדה, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את הקרום בתנור במשך 8 עד 10 דקות עד חום בהיר. אפשר להתקרר.
בקערה גדולה, לערבב עד שמנת הגלידה, לימונדה ציפוי מוקצף.
מורחים תערובת לקרום העוגה, ואז מניחים במקפיא במשך 20 דקות.
מגישים עוגה אחרי שהוא מוגדר.