קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לימונצ'לו טירמיסו (טירמיסו אל לימונצ'לו)

לימונצ'לו טירמיסו (טירמיסו אל לימונצ'לו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לימונצ'לו טירמיסו (טירמיסו אל לימונצ' לו). והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, סוכר, ליקר לימונצ'לו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Limoncello Tiramisù, Limoncello Tiramisu, ו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מספיק מים במחבת הדוד הכפול כך מפלס המים הוא ממש מתחת לתחתית קערת ערבוב כאשר הוא יושב במחבת. להפריד את הביצים, לשים חלמונים לתוך קערה גדולה של הדוד הכפול ואת הלבנים לתוך עוד קערה נירוסטה להצליף ביד או עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את ההתלהבות של שניים או יותר של לימונים, באמצעות פומפיה בסדר, כדי לקבל 2 כפות של גרידה. לסחוט ולסנן את המיץ של אלה ואת לימונים אחרים כדי לקבל 3/4 כוס מיץ לימון טרי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
3
כדי להפוך את הבסיס עבור tiramisù, לחמם את המים בדוד הכפול לרתיחה קבועה. את החום, לנצח את החלמונים ביצה עם 1/4 כוס הסוכר ו 1/2 כוס של לימונצ ' לו עד מעורבב היטב. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים, ומקציפים ללא הרף, לעתים קרובות מגרדים את הקצף סביב הצדדים והתחתית של הקערה, כאשר תערובת הביצים מתרחבת ומתחממת לספוג מקציף, 5 דקות או יותר. כאשר הספוג התעבה מספיק כדי ליצור סרט כאשר הוא טיפות על פני השטח, לקחת את הקערה את מחבת הדוד הכפול ולתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, יוצקים את הכוס הנותרת של לימונצ ' לו, כל מיץ הלימון, 1 כוס מים, ו 1/2 כוס הסוכר בסיר. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ומבשלים 5 דקות, אידוי האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
אלכוהולאלכוהול
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
תן לסירופ להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
בקערה גדולה אחרת, מערבבים את המסקרפונה עם כף עץ כדי לרכך אותו, ואז טיפה בגרידת לימון מגוררת ומכה עד אור וקרם. מקציפים את החלבונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ביד או במכונה, עד שהוא מחזיק פסגות המשרד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
כאשר ספוג limoncello מבושל (או zabaglione) מקורר, לגרד כשליש ממנו על המסקרפונה, ולקפל אותו עם מרית גומי גדולה. מקפלים את שאר zabaglione בשתיים או שלוש תוספות. עכשיו לקפל את חלבוני ביצה מוקצף בכמה תוספות, עד קרם limoncello-mascarpone הוא קל מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים כמה סירופ מקורר, לא עמוק יותר מ 1/4 אינץ', לתוך המחבת רדודה-rimmed כדי להרטיב את ladyfingers (savoiardi). אחד בכל פעם, מגלגלים אצבע נשית בסירופ ומניחים אותה בתבנית התבשיל או האפייה. להרטיב כל עוגייה בקצרה-אם זה סופג יותר מדי סירופ, זה יתפרק. מסדרים את ladyfingers לחות בשורות מסודרות, הדוקות, מילוי החלק התחתון של המחבת לחלוטין. אתה צריך להיות מסוגל להתאים כעשרים נשיםאצבעות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
סקופ מחצית קרם limoncello-mascarpone על ladyfingers, להחליק אותו כדי למלא את המחבת ולכסות אותם. לטבול ולסדר שכבה שנייה של ladyfingers במחבת, ולכסות אותו לחלוטין עם שאר הקרם.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להחליק את השמנת עם המרית, ולאטום את טירמיסו אטום בניילון נצמד. לפני ההגשה, להכניס למקרר במשך 6 שעות( או עד 2 ימים), או לשים אותו במקפיא במשך 2 שעות. כדי לשרת, לחתוך חלקים של tiramisù בכל גודל שאתה רוצה, וחיים כל מתוך המחבת ועל גבי צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מאיטליה של לידיה מאת לידיה מאטיצ ' יו באסטיאניץ. Copyright (c) 2007 by Lidia Matticchio Bastianich. פורסם על ידי קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.