לינגוויני עם ארוגולה פסטו
לינגוויני עם ארוגולה פסטו הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שן שום, גבינת פקורינו רומנו, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו לינגוויני עם אבוקדו וארוגולה פסטו, לינגוויני עם פקאן ארוגולה פסטו, ו לינגוויני תרד עם אגוז-ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי.
מניחים 1 כף צנוברים ושום במעבד מזון; תהליך עד טחון.
מוסיפים את ארוגולה ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור), ומעבדים עד לשלב טוב.
מוסיפים תערובת ארוגולה ונוזל בישול שמור לקערה הגשה; לזרוק היטב מעיל.