קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

לינגוויני עם ארטישוק וכרישה

לינגוויני עם ארטישוק וכרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם ארטישוקים כרישה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן, מלח כשר, לבבות ארטישוק במרינדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם ארטישוק וכרישה, כרישה ופלפלים עם לינגוויני, ו סרטן כרישה מעל לינגוויני.

הוראות

1
חציית כרישה לאורך ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'. חצי את הארטישוקים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הכרישה, ומבשלים עד רך אבל לא השחמה, ערבוב לעתים קרובות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את הכרישה ממחבת ולהניח בצד. להגדיל את החום בינוני ולהוסיף ארטישוק. מבשלים כ 3 דקות לכל צד. להחזיר את הכרישה למחבת ולזרוק לערבב. מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל. מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה, בהזמנת כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקערה גדולה.
5
מוסיפים את הירקות ללינגוויני וזורקים עם חצי מהפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חלק ממי הפסטה כדי להרטיב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך