לינגוויני עם ארטישוק וכרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם ארטישוקים כרישה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן, מלח כשר, לבבות ארטישוק במרינדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם ארטישוק וכרישה, כרישה ופלפלים עם לינגוויני, ו סרטן כרישה מעל לינגוויני.
הוראות
חציית כרישה לאורך ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'. חצי את הארטישוקים לאורך.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הכרישה, ומבשלים עד רך אבל לא השחמה, ערבוב לעתים קרובות, כ 5 דקות.
הסר את הכרישה ממחבת ולהניח בצד. להגדיל את החום בינוני ולהוסיף ארטישוק. מבשלים כ 3 דקות לכל צד. להחזיר את הכרישה למחבת ולזרוק לערבב. מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל. מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה, בהזמנת כוס מי הפסטה.
מוסיפים את הירקות ללינגוויני וזורקים עם חצי מהפרמזן.
מוסיפים חלק ממי הפסטה כדי להרטיב, במידת הצורך.