לינגוויני עם גורגונזולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ומרווה
לינגוויני עם גורגונזולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ומרווה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם פלפל, שעועית, gorgonzola דולצ'ה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תפוחי אדמה מרוסקים זהב יוקון עם Gorgonzolan ומרווה, בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה, ו שעועית ירוקה עם אגוזי לוז וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 3/4-in. חלקים. שים בסיר גדול, להוסיף 2 qts. מים, מכסים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח ולינגוויני. מערבבים, מכסים, וחוזרים לרתיחה נמרצת.
מוסיפים שעועית ירוקה, מכסים, ומחזירים לרתיחה. לחשוף ולבשל עד לינגוויני הוא רך לנשוך, על 5 דקות.
בינתיים, קוצצים עלי מרווה. בקערה גדולה, גבינת מחית, חמאה, מרווה ופלפל יחד. תניח בצד.
להזמין 1/2 כוס מים פסטה ולהניח בצד.
מסננים פסטה וירקות, מתנערים כמה שיותר מים ככל האפשר.
יוצקים פסטה וירקות על גבי תערובת גבינה-חמאה. לזרוק לשלב עד גבינה נמס ומעילים פסטה. אם הרוטב וכתוצאה מכך הוא עבה מדי, להוסיף מי פסטה שמורים, 1 כף. בכל פעם.
מגישים חם, מעוטר עם מרווה או פלפל נוספים אם אתה רוצה.
הוסף 6 עוז. של תרד, לחתוך סרטים דקים או קצוץ, לפסטה לרגע האחרון של בישול.
Radicchio: במחבת גדולה מעל חום גבוה, לבשל 1 ראש דק פרוס radicchio ב 2 כפית. שמן זית עד נבול, כ -3 דקות.
מוסיפים לפסטה מבושלת לפני שמוסיפים גבינה.
עשבי תיבול: להשתמש קורנית, אורגנו, או בזיליקום במקום מרווה.