לינגוויני עם כרוב אדום
לינגוויני עם כרוב אדום עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, לינגוויני עם כרוב אדום, ו Garlicky linguine עם כרוב & אנשובי.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצלים הפרוסים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים מאוד, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב האדום הפרוס, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרוב רך, כ -20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד שהוא אל דנטה.
מסננים את הפסטה היטב, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיף את מי בישול פסטה שמורות ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערות, למעלה עם גבינת הפטה ומגישים.