לינגוויני עם כרובית, שום ופירורי לחם
לינגוויני עם כרובית, שום ופירורי לחם הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן, לינגוויני, פתיתי פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם, כרובית עם פירורי לחם שום, ו פסטה שמנת כרובית ריקוטה עם פירורי לחם שום קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 4 כפות שמן על אש מתונה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מחממים את הנותרים 4 כפות שמן באותו מחבת על חום נמוך בינוני.
מוסיף את השום, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים בממרח האנשובי.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הלינגוויני עד כמעט נעשה, על 8 דקות.
מוסיפים את הכרובית ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד הכרובית והפסטה פשוט נעשה, על 4 דקות יותר.
ניקוז. לזרוק עם תערובת שום, מלח, פירורי לחם, ופרמזן. למעלה עם פרמזן נוסף.
מוסיפים קומץ כל צימוקים וצנוברים באותו הזמן כמו שום, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום.: השתמש בארבעה פילה אנשובי קצוץ במקום ממרח אנשובי.
המלצת יין: יין אדום, אם זה פשוט ופריך, עושה בחירה מסקרנת עבור מנה זו. מגע של אדמומיות, כמו שתמצאו בקיאנטי בסיסי, עוזר לקשור את טעמי היין והמזון יחד.