לינגוויני עם קיפודי ים
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לכו לחנות ותביאו מלח ים, ביצי קיפוד ים, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), ו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
בקערה גדולה המגישה כלי חרס, מניחים חצי קיפודים, בצל ירוק, קישואים, עגבניות, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, פלפל חריף ומלח ים ומאפשרים לעמוד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה לנקז היטב.
יוצקים פסטה לקערה עם תערובת ביצי קיפוד וזורקים כמו סלט כדי לערבב היטב.
מקמו את שאר הקיפודים למעלה, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.