זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לכו לחנות ותביאו מלח ים, ביצי קיפוד ים, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), ו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
בקערה גדולה המגישה כלי חרס, מניחים חצי קיפודים, בצל ירוק, קישואים, עגבניות, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, פלפל חריף ומלח ים ומאפשרים לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר