לינגוויני עם קישואים, בזיליקום ושמיר
לינגוויני בסדר עם קישואים, בזיליקום ושמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 516 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם קישואים, שמיר, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קנס זוקיני טארט צהוב על קרום מבוסס יוגורט, עגבניות מיובשות יום ראשון שמיר לינגוויני, ו לינגוויני עם קרם ריחן.
הוראות
מבשלים את הקנס לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. שמור 1/4 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
בינתיים, במעבד מזון, מחית את השמיר עם בזיליקום, שום ו 3 כפות של שמן זית. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מורחים את הקישואים על גבי הבצל הירוק, מכסים ומבשלים עד הקישואים הם אל דנטה, על 6 דקות.
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם מי בישול פסטה שמורים, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מוסיפים את מחית העשבים ואת פקורינו וזורקים היטב.