לינגוויני עם קרם די נוסי
לינגוויני עם קרם Di Noci עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. אם יש לכם חלב, שיני שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. נסו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), ו Spaghetti Con Le Noci (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, מניחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד קלוי.
מניחים 1/3 כוס אגוזי מלך חמים, מלח, ושום במעבד מזון; תהליך עד אגוזים הם טחונים דק. חלב מיקרוגל גבוה 1 דקה או עד חם.
מוסיפים חלב חם למעבד מזון; תהליך עד חלקה. קוצצים אגוזי מלך שנותרו.
מסננים פסטה, הזמנה 1/4 כוס מים פסטה.
מערבבים פסטה, קרם אגוזים, אגוזי מלך קצוצים, ופלפל בקערה; לזרוק למעיל. במידת הצורך, מוסיפים מי פסטה שמורים, 1 כף בכל פעם, לקרם אגוז דק.
קרמה די נוסי (KREH-mah dee NOH-chee) פירושו " שמנת של אגוז."אגוזי מלך קלויים מטוהרים לחמאה כבסיס לרוטב הפסטה הזה.