לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
צריך תוספת חלב חינם? לינגוויני עם רוטב צדפות לבן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. אם יש לך שיני שום, קצתצדפות צוואר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לינגוויני ברוטב צדפות לבנות, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
בינתיים, מחממים שמן זית כתית מעולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש ומערבבים עד ריחני וזהוב, 1 עד 2 דקות.
מוסיף צדפות littleneck, יין ומיץ. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צדפות פתוחות, 6 עד 8 דקות. (
הסר כל צדפה עם מלקחיים כפי שהוא נפתח ולהשליך את אלה שאינם פותחים.)
מעבירים צדפות פתוחות לכל אחת מ-4 קערות רדודות.
הוסף לינגוויני לצדפות בישול נוזלי לזרוק היטב.
מעבירים פסטה לכל קערה על גבי צדפות.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה ממש לפני ההגשה.