קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לינגוויני עם רוטב צדפות לבן

לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו הרבה פלפל ומלח גס, מניית עוף, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני ברוטב צדפות.

הוראות

1
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 4 סיבובים של המחבת בזרם איטי, פתיתי פלפל אדום, שום ואנשובי ומבשלים עד שאנשובי נמס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אנשוביאנשובי
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים קורנית ויין. להפחית יין 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
ייןיין
4
להוסיף מיץ צדפות או מלאי, מיץ צדפות ייתן את המנה טעם צדפה חזק יותר, ציר עוף ייתן לו אישיות חמאתי. מערבבים צדפות וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיץ צדפותמיץ צדפות
גרידת לימוןגרידת לימון
צדפותצדפות
5
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
6
מוסיפים למחבת וזורקים עם רוטב 2 עד 3 דקות, עד שהפסטה היא אל דנטה וספגה חלק מהרוטב והטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל ומלח, לטעם שלך ומגישים עם לחם לניקוי מיצים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
לחםלחם
מלחמלח

ציוד