זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו הרבה פלפל ומלח גס, מניית עוף, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני ברוטב צדפות.
הוראות
1
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 4 סיבובים של המחבת בזרם איטי, פתיתי פלפל אדום, שום ואנשובי ומבשלים עד שאנשובי נמס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פתיתי פלפל אדום
אנשובי
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים קורנית ויין. להפחית יין 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טימין
יין
4
להוסיף מיץ צדפות או מלאי, מיץ צדפות ייתן את המנה טעם צדפה חזק יותר, ציר עוף ייתן לו אישיות חמאתי. מערבבים צדפות וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
מיץ צדפות
גרידת לימון
צדפות
5
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
6
מוסיפים למחבת וזורקים עם רוטב 2 עד 3 דקות, עד שהפסטה היא אל דנטה וספגה חלק מהרוטב והטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל ומלח, לטעם שלך ומגישים עם לחם לניקוי מיצים הנותרים.