לינגוויני קרמי עם רוטב צדפות
אם יש לך שום, גבינת פרמזן, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו לינגוויני עם רוטב שמנת לבן, Linguine צדפה שמנת, ו לינגוויני עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק, על 11 דקות.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל להשחים מעט. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל הופך זהב קל, על 10 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיף את מיץ צדפות שמורות ויין. מבשלים עד מופחת בחצי, על 15 דקות. מערבבים ברוטב אלפרדו וצדפות; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מגישים את רוטב הצדפות על הלינגוויני, ומפזרים גבינת פרמזן ופתיתי פלפל אדום.