קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

ליקר ביצים

ליקר ביצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 בקערה גדולה, להשתמש מקצף או מיקסר חשמלי כדי לנצח חלמונים ביצה עד שהם הופכים קצת בהיר יותר בצבע. לאט להוסיף את הסוכר, מכות לאחר כל תוספת, לטאטא עד רכות.2
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מערבבים את החלב, ציפורן, וקינמון בסיר עבה תחתית. לאט לחמם על חום בינוני עד תערובת החלב חם לוהט, אבל לא רותח.3 מזג את הביצים על ידי הוספת לאט מחצית תערובת חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן בזמן שאתה מוסיף את התערובת החמה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר.4 מבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתחילה להתעבות מעט, ומצפה את החלק האחורי של הכף. זה עוזר להיות מדחום ממתקים, אבל לא הכרחי; אם יש לך אחד, לבשל עד התערובת מגיעה 71°. לא מאפשרים את התערובת לרתיחה, או שזה יהיה להתפתל. (אם התערובת עושה קרדל ייתכן שתוכל לשמור אותו על ידי הפעלת אותו דרך בלנדר.)
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
4
הסר מהחום ומערבבים בקרם. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת כדי להסיר את שיני.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
בואו להתקרר במשך שעה אחת.5
6
מערבבים בתמצית וניל, אגוז מוסקט, ובורבון / רום וברנדי (אל תהסס להשמיט לליקר ביצים ידידותי לילדים). לְצַנֵן.* אופציונלי: לנצח חלבונים ביצה עד שהם מגיעים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלבוניםחלבונים
בורבוןבורבון
ברנדיברנדי
ליקר ביציםליקר ביצים
מוסקטמוסקט
רוםרום
7
מוסיפים כפית סוכר וממשיכים להכות עד שהם מגיעים לפסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך ליקר ביצים. שים לב, בגלל הסיכון של סלמונלה מביצים לא מבושלות, מומלץ שילדים, קשישים ואנשים עם מערכות חיסוניות פגועות להימנע מאכילת ביצים גולמיות כגון חלבוני ביצה מוקצפים אופציונליים במתכון זה, אלא אם כן אתה משתמש ביצים מפוסטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ליקר ביציםליקר ביצים
סוכרסוכר
ביצהביצה