ליקר ביצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1 בקערה גדולה, להשתמש מקצף או מיקסר חשמלי כדי לנצח חלמונים ביצה עד שהם הופכים קצת בהיר יותר בצבע. לאט להוסיף את הסוכר, מכות לאחר כל תוספת, לטאטא עד רכות.2
מערבבים את החלב, ציפורן, וקינמון בסיר עבה תחתית. לאט לחמם על חום בינוני עד תערובת החלב חם לוהט, אבל לא רותח.3 מזג את הביצים על ידי הוספת לאט מחצית תערובת חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן בזמן שאתה מוסיף את התערובת החמה.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר.4 מבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתחילה להתעבות מעט, ומצפה את החלק האחורי של הכף. זה עוזר להיות מדחום ממתקים, אבל לא הכרחי; אם יש לך אחד, לבשל עד התערובת מגיעה 71°. לא מאפשרים את התערובת לרתיחה, או שזה יהיה להתפתל. (אם התערובת עושה קרדל ייתכן שתוכל לשמור אותו על ידי הפעלת אותו דרך בלנדר.)
הסר מהחום ומערבבים בקרם. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת כדי להסיר את שיני.
בואו להתקרר במשך שעה אחת.5
מערבבים בתמצית וניל, אגוז מוסקט, ובורבון / רום וברנדי (אל תהסס להשמיט לליקר ביצים ידידותי לילדים). לְצַנֵן.* אופציונלי: לנצח חלבונים ביצה עד שהם מגיעים פסגות רכות.
מוסיפים כפית סוכר וממשיכים להכות עד שהם מגיעים לפסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך ליקר ביצים. שים לב, בגלל הסיכון של סלמונלה מביצים לא מבושלות, מומלץ שילדים, קשישים ואנשים עם מערכות חיסוניות פגועות להימנע מאכילת ביצים גולמיות כגון חלבוני ביצה מוקצפים אופציונליים במתכון זה, אלא אם כן אתה משתמש ביצים מפוסטר.