ליקר ביצים גדול
ליקר ביצים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 147 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים מפוסטר ביצה, אגוז מוסקט הקרקע, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו תבשיל עוף גדול, Copicate Capital Grille Au Gratin Potatoescarrie ' S Experimental Kitchen, ו עוף מערבבים ומטגנים עם רוטב חום : בישול עם כוח מרבי עם Culinarian ההון (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חלב, שמנת כבדה, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט הקרקע בסיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד אידוי (כ 150). להפחית את החום לנמוך.
לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר בסיר גדול עד חלקה. מבשלים על אש נמוכה, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מגיעה לפחות 160 (כ -25 דקות).
מקציפים תערובת חלב לתערובת ביצים. מגניב 30 דקות; העברה לכד. כיסוי וצינה 3 עד 24 שעות.
יוצקים כמות רצויה של פרלין או ליקר בורבון לתוך כל כוס, אם תרצה בכך. למעלה עם ליקר ביצים.
מפזרים אגוז מוסקט טחון טרי.