קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ליקר ביצים עשיר ומקציף (עם מיקסר חשמלי או מערבל לעמוד)

ליקר ביצים עשיר ומקציף (עם מיקסר חשמלי או מערבל לעמוד)
ליקר ביצים עשיר ומקציף (עם מיקסר חשמלי או מערבל לעמוד) נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: לחמניות קשות (באמצעות מערבל לעמוד), מערבל Stand Kakelettes נפוליטני + מטבחון מערבל Stand, ו עוגיות גביע חמאת בוטנים + מערבל Stand Kitchenaid.

הוראות

1
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי סוכר ופעימה עד incorporated, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים חלמוני ביצה וסוכר שנשאר עד עכשיו-קערת מיקסר לעמוד ריקה והכה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי מכונה וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים חלב, שמנת ואלכוהול ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מגישים באמצעות יציקת גביעים וקישוט עם אגוז מוסקט מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות