ליקר ביצים עשיר ומקציף (עם מיקסר חשמלי או מערבל לעמוד)
ליקר ביצים עשיר ומקציף (עם מיקסר חשמלי או מערבל לעמוד) נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: לחמניות קשות (באמצעות מערבל לעמוד), מערבל Stand Kakelettes נפוליטני + מטבחון מערבל Stand, ו עוגיות גביע חמאת בוטנים + מערבל Stand Kitchenaid.
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי סוכר ופעימה עד incorporated, כ -30 שניות.
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
מוסיפים חלמוני ביצה וסוכר שנשאר עד עכשיו-קערת מיקסר לעמוד ריקה והכה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי מכונה וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים חלב, שמנת ואלכוהול ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב.
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מגישים באמצעות יציקת גביעים וקישוט עם אגוז מוסקט מגורר.