ללא גלוטן הריסה קלוי טאקו בטטה
אם יש לך גבינת פטה, קינואה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו ללא גלוטן הריסה קלוי טאקו בטטה, אורז שחור עם דלעת צלויה, הריסאן וגבינת עיזים {ללא גלוטן, + צמחוני}, ו סלט קוצצים סתיו עם סלק קלוי + תפוחי אדמה מתוקים ורוטב תפוח (ללא גלוטן & טבעוני בקלות!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, לזרוק מרכיבים מילוי תפוחי אדמה, ציפוי חתיכות באופן שווה. סדר על גיליון עוגיות גדול ungreased.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד חום זהוב ופריך.
בינתיים, לערבב מצרכים סלט Herbed, ערבוב היטב; להפריש. בסיר 2 ליטר, מחממים 2 כוסות מים לרתיחה.
להוסיף קינואה; לבשל 10 דקות.
לנקז היטב. מסדרים על דף עוגיות ungreased אחר; לזרוק עם 2 כפיות שמן.
מניחים גיליון עוגיות של קינואה בתנור עם תפוחי אדמה מתוקים במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן לאפות טוסט קל, ערבוב פעם אחת.
למלא כל טורטייה עם מילוי תפוחי אדמה, סלט, מנה של יוגורט 1 כף קינואה קלוי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.