ללא גלוטן חם לחצות לחמניות עם קרם קשיו Cheeze הדובדבן
ללא גלוטן לחמניות חמות עם זיגוג Cheeze קרם קשיו נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 179 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, אבקת סוכר, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 146 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו לחמניות חמות ללא גלוטן, לחמניות חמות ללא חלב, ו קרם קשיו שמנת (גלם, ללא גלוטן, חלב ללא, ללא סויה, Gr (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלב חם, סוכר, ושמרים.
בואו לשבת 5 minutes.In מנה נפרדת, לערבב יחד את הפשתן ואת המים.
מוסיף את הקמח, גרידה, מיץ, רסק תפוחים/שמן, ותבלינים לקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה (או יכול לערבב ביד).
מוסיפים את תערובת החלב והשמרים ואת תרחיף הפשתן.
מערבבים במהירות בינונית במשך כ 3 דקות או עד הבלילה היא נחמדה ואוורירית.
מסננים את הפירות היבשים ומערבבים בעדינות לתוך הבלילה.מעיל החלק הפנימי של קערה עם תרסיס אפייה או שמן. גרוטאות את הבצק לקערה, לכסות במגבת, ולתת לעלות במקום חם במשך כשעה.על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון, לגרוף החוצה ערימות של בצק (כ 28 בסך הכל), כך שהם לחמניות נפרדות, אבל רק נוגע ללב. עם ידיים רטובות, להחליק את צמרות קצת, ולהתחכך עם חלופה חלב לא חלבי קצת.קח מחבת 9×13 אינץ ' ולמלא אותו באמצע הדרך עם מים, ומניח אותו על המדף התחתון שלך בתנור. מחממים התנור ל 400 ° F. לאחר התנור מחומם מראש, להחליק את מחבת רול לתוך התנור על המדף מעל המים, ואופים במשך 20 דקות או עד חום זהוב על גבי.
בואו להתקרר לחלוטין לפני icing.In בלנדר, מחית קשיו עם יוגורט, מיץ לימון, וניל עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה, ולטפטף אבקת סוכר עד שאתה מקבל את העקביות ואת הטעם הנכון עבור זיגוג עבה מעט, אבל עדיין pourable (כ 2 כוסות).עם שקית צנרת של שקית פלסטיק עם פינה תחתונה חתוכה( חתך קטן מאוד), צינור זיגוג בשורה אחת לאורך כל המחבת, ואז אחד לרוחב. חזור עד שיש לך דפוס צלב על כל אחד מהם.