ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון
ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1984 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גרידת לימון, סוכר ממתקים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הקרום: מחממים תנור ל 350°f. תרסיס מחבת שמונה אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל. מחבת עם שתי פיסות נייר קלף. (נייר צריך להצטלב במחבת ו overhang הקצוות על ידי כשני סנטימטרים.)
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, מסטיק xanthan. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חתיכות גדולות של חמאה.
הוסף מים. דופק עד שהמים נספגים וצורת הבצק, כ-45 שניות של פולסים ארוכים. (בבצק הראשון יהיה סנדי. תמשיך לפעום עד שזה יתחבר.)
להפוך את הבצק על הדלפק. תלחץ על הכדור.
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך מחבת מוכנה. (כדי לעשות את זה קל, אני מחלק את הבצק שלי בארבעה חלקים ומניח חתיכה אחת בכל פינה של המחבת. לאחר מכן אני לוחץ את הבצק למטה לכיוון מרכז המחבת עד שהמחבת מכוסה באופן שווה על ידי הבצק.) Chill במשך 15 דקות.
אופים קרום עד חום זהוב, כ 40 דקות.
הכן את המילוי תוך הקרום הוא אפייה, לשפשף סוכר וגרידת לימון יחד בקערה בינונית.
כאשר הקרום הוא חום זהוב, להסיר מחבת מהתנור. להניח בצד על מתלה תיל.
מוסיפים ביצים, מיץ לימון וקמח אורז לבן לסוכר מגורען.
יוצקים מעל קרום. החזירו מחבת לתנור.
אופים עד מילוי מוגדר ולא נענוע, על 12 דקות.
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר. ברים צוננים במשך שעתיים, או לילה, במקרר. להרים ברים, באמצעות נייר קלף כסיוע, מתוך מחבת. אבק עם סוכר של קונדיטור, אם תרצה.