ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס
ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: נקניקיות תירס, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן חלב מרק תירס חינם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד רך אבל לא חום, כשלוש דקות.
לעבור להקציף ומערבבים קמח אורז מתוק. הקמח יצפה את הבצלים ויהיה יבש מאוד.
מקציפים כל הזמן, מבשלים שלוש דקות. באדים איטיים ויציבים מוסיפים חלב. אפשר את הדבק לספוג את החלב כמו שאתה מוסיף אותו. זה ימנע התקבצות. בהתחלה, להוסיף את החלב לאט; כמו שאתה מוסיף יותר חלב, אתה יכול להגדיל מעט את מהירות השפיכה עד שזה הכל. מערבבים במלאי העוף, תירס, תפוחי אדמה, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מביאים את המרק לרתיחה עדינה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים (לחפש בועות עדינות מדי פעם) במשך 45 דקות.
מצקת על שתי כוסות של המרק לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה. המרק לא צריך למלא את הבלנדר יותר ממחצית הדרך. אם יש לך בלנדר קטן, לעשות את זה בקבוצות.
להחזיר את מרק פירה לסיר ומערבבים לשלב.
מוסיף את רוטב הפלפל החם. אם אתה מעדיף מרק שלך דק, להוסיף את כוס נוספת של מלאי. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך. מבשלים מעל חום בינוני במשך חמש דקות, או עד המרק חם.