קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס

ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס
ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: נקניקיות תירס, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן חלב מרק תירס חינם (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד רך אבל לא חום, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
לעבור להקציף ומערבבים קמח אורז מתוק. הקמח יצפה את הבצלים ויהיה יבש מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז מתוקקמח אורז מתוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים כל הזמן, מבשלים שלוש דקות. באדים איטיים ויציבים מוסיפים חלב. אפשר את הדבק לספוג את החלב כמו שאתה מוסיף אותו. זה ימנע התקבצות. בהתחלה, להוסיף את החלב לאט; כמו שאתה מוסיף יותר חלב, אתה יכול להגדיל מעט את מהירות השפיכה עד שזה הכל. מערבבים במלאי העוף, תירס, תפוחי אדמה, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מביאים את המרק לרתיחה עדינה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים (לחפש בועות עדינות מדי פעם) במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
6
מצקת על שתי כוסות של המרק לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה. המרק לא צריך למלא את הבלנדר יותר ממחצית הדרך. אם יש לך בלנדר קטן, לעשות את זה בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
7
להחזיר את מרק פירה לסיר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיף את רוטב הפלפל החם. אם אתה מעדיף מרק שלך דק, להוסיף את כוס נוספת של מלאי. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך. מבשלים מעל חום בינוני במשך חמש דקות, או עד המרק חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
לשרת.